Living Room

Dostavu vršimo kurirskom službom Post Express*

1.REGISTRACIJA KORISNIKA*

 • Korisnik se registracijom i kreiranjem naloga prijavljuje za korišćenje Web shop-a i ostvaruje pravo da putem Web shop-a vrši online kupovinu proizvoda ili usluga. Korisnik može koristiti usluge Web Shop-a i bez registracije. Samom registracijom ostvarujete pravo na popuste i pogodnosti.

 • Korisnik je u postupku kreiranja naloga i prilikom svakog kasnijeg unošenja podataka u obavezi da unese tačne i potpune osnovne lične podatke, a u vezi sa tim podacima, u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti, daje izričitu saglasnost www.klubljubiteljadrveta.com da iste obrađuje i čuva za potrebe izvršenja njegovih obaveza u vezi sa proizvodima naručenim putem Web shop-a ili njegovih na zakonu zasnovanih obaveza, naplate potraživanja, razvoja njegovih usluga i sprečavanja potencijalnih zloupotreba u skladu sa važećim propisima, preduzima sve raspoložive mere u cilju zaštite podataka o Korisniku, kao i o podacima o izvršenoj kupovini. Navedeni podaci će se smatrati poslovnom tajnom i nad njima se primenjuje Politika privatnosti ličnih podataka.

 • Podaci o Korisniku koje Korisnik dostavi Klubu ljubitelja drveta* mogu biti korišćeni u cilju dostave reklamnih obaveštenja, osim ukoliko Korisnik za to prethodno ne izrazi negodovanje. Korisnik u svakom trenutku može da se odjavi sa liste za dostavljanje obaveštenja i reklamnih ponuda klikom na odjavljavanje na dnu mail-a, slanjem mail-a na adresu beingwooddesign@gmail.com ili putem kontakt forme na sajtu.

2.CENE*

 • Cene Proizvoda su izražene u dinarima i iskazane su u bruto iznosu (sa svim pripadajućim porezima).

 • Cene isporuke zavise od kurirske službe i podložne su promenama. Robu saljemo najčešće kurirskom službom Post Expres po njihovom važećem cenovniku.

3.NAČIN PLAĆANJA*

 • Plaćanje proizvoda ili usluga može se izvršiti karticom, pouzećem ili uplatom na račun (pravna lica). s tim da u slučaju plaćanja naručenih proizvoda pouzećem, uplata se vrši  kurirskoj službi, prilikom preuzimanja paketa.

4. PRAVO KUPCA/POTROŠAČA NA “ODUSTANAK OD UGOVORA/KUPOVINE”

 • Kupac/Potrošač po Zakonu o zaštiti potrošača ima rok od 14 dana od preuzimanja robe da se predomisli i odustane od kupovine a da pritom ne mora ni da odgovori zašto. Kupac/Potrošač robu može da vratiti samo uz RAČUN i nije u obavezi da navodi razlog vraćanja ,naravno ukoliko kupac to želi može navesti razlog vraćanja robe. Ako kupac/potrošač u navedenom roku ne želi da zadrži robu, može da izjavi odustanak bez negativnih posledica, odnosno samo uz pokrivanje troškova vraćanja/transporta robe.

 • Trgovac (Klub ljubitelja drveta) je u tom slučaju dužan da bez odlaganja izvrši povraćaj uplata koje je primio od potrošača najkasnije u roku od 14 dana od dana prijema paketa. Trgovac u pošiljci uz račun takođe šalje i obrazac za odustanak, a dužan je i da  objasni svu proceduru Kupcu/Potrošaću.

5. REKLAMACIJA ROBE

 • Poštovani potrošači, kupljenu našu robu koja nije odgovarajuća ili oštećena možete reklamirati putem mail-a beingwooddesign@gmail.com

 • Navedenu reklamaciju možete podneti uz račun o kupovini.

O prijemu reklamacije bićete blagovremeno obavešteni pod kojim je brojem zavedana Vaša reklamacija.

Po prijemu reklamacionog zahteva bićete bez odlaganja , a u roku od 8 dana obavešteni u pisanom ili elektronskom obliku , o odluci o relamaciji. Ukoliko Vaša reklamacija bude prihvaćena ista će se rešiti u roku od 15 dana, od dana podnošenja reklamacije u skladu sa odlukom i predlogom navedenim u odluci reklamacije.

Ukoliko prihvaćenu reklamaciju iz objektivnih razloga ne možemo sprovesti u roku koji je dogovoren, obavestićemo Vas o produženju roka iz razloga što nam je potrebna Vaša saglasnost radi produženja istog.

Nemogućnost da dostavite ambalažu robe, ne može biti uslov za rešavanje reklamacije niti razlog za odbijanje i otklanjanja  reklamirane robe.

Za sve dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte putem mail-a.

6. DOSTAVA*

 • Dostava naručenih proizvoda putem Web shop-a vrši se na adresu korisnika koju je korisnik naveo prilikom prijavljivanja/poručivanja. Dostava je moguća isključivo na teritoriji Republike Srbije.

Po evidentiranju naručenih proizvoda, vrši se provera podataka za koje trgovac (Klub ljubitelja drveta) smatra da su potrebni, poštujući pozitivno pravne propise, i to putem provere kroz bazu podataka pozivanjem korisnika, a sve u cilju provere ispunjenosti uslova za izvršenje kupovine. Po izvršenoj proveri podataka i evidentiranju porudžbine, dostavlja korisniku potvrdu o mogućnosti kupovine proizvoda, nakon čega se naručeni proizvod isporučuje Kupcu u roku od dva do tri radna dana,ili više ukoliko to posao zahteva.

 • Ukoliko Vam je pošiljka stigla vizuelno oštećena, neophodno je da u roku od 24 sata kontaktirate kurirsku službu koja je isporučila paket, kako bi napravili zapisnik.

7. PRIVATNOST LIČNIH PODATAKA

 • Klub ljubitelja drveta svoju obavezu čuvanja  vaše privatnosti shvata veoma ozbiljno, i svaku vašu informaciju koju ostavite tretiraćemo brižno.

Posetom našeg sajta  ili registracijom prihvatate i saglasni ste sa praksom opisanom u našoj Politici Privatnosti.
Sve informacije se čuvaju na sigurnom i u skladu sa internom polisom o bezbednosti mogu biti upotrebljeni za:
Proveru i isporuku narudžbi.
Pružanje podrške kupcu
Administracija nagradnih igara.
Vođenje vaše istorije kupovine.
Obaveštavanje potrošača putem email-a o predstojećim akcijama i drugim korisnim informacijama.

8. POLITIKA KOLAČIĆA (COOKIES)

 • Kolačići su informacije koje web stranica koju posećujete šalje vašem računaru u svrhu poboljšavanja vašeg korisničkog iskustva i potreba. Kolačići čuvaju informacije koje ste vi podesili za vašu pretragu kao što su jezik, adresa, e-mail, ili podaci o ličnosti, i pamte ih svaki put kada se ponovo vratite na istu stranicu.

Ovim informacijama ili bilo kojim drugim datotekama iz vašeg računara ni jedan sajt ne može da pristupi ukoliko vi to ne omogućite na vašem računaru. Pomenute informacije koje web stranica šalje Vašem računaru vama nije vidljiva, a takođe možete i da promenite postavke internet pretraživača da sami birate da li želite da čuvate kolačiće ili da ih odbijete.
Kako se brišu kolačići?
Sve postavke kolačića i informacije o istim možete pronaći u podešavanjima vašeg internet pretraživača.
Korist koju vi imate ukoliko pristanete na kolačiće?
Vaš uređaj pamti sve informacije koje ste uneli, tako da sledeći put kad se budete vratili na sajt nećete morati da ih ponovo unosite.
Prilagođava sadržaj vašim preferencijama, i dobijate informacije u skladu sa vašim profilom.
Dobićete promocije i specijalne akcije koje odgovaraju Vašim navikama kupovine.

Ukratko kolačići vam ništa ne štete nego rade za vas.

9. OPŠTE ODREDBE*

 • Klub ljubitelja drveta* zadržava pravo da u skladu sa svojom poslovnom politikom ili izmenama pozitivno pravnih propisa vrši izmene ovih Opštih uslova, o čemu na uobičajan način obaveštava Korisnike, kao i pravo da menja ponudu Proizvoda dostupnih preko Web shop-a.

Na kupovinu putem www.klubljubiteljadrveta.com – internet prodavnice primenjivaće se u potpunosti odredbe važećeg Zakona o elektronskoj trgovini, Zakona o zaštiti potrošača, Zakona o zaštiti podataka i ostalih zakona koji regulišu materiju koja je predmet ovih Opštih uslova.
 može menjati sadržaj ovog sajta ili proizvode i cene navedene na sajtu u bilo koje vreme i bez prethodnog upozorenja.

 • Ovi Opšti uslovi stupaju na snagu danom objavljivanja na Internet strani.

Navedenu reklamaciju možete podneti uz račun o kupovini.

O prijemu reklamacije bićete blagovremeno obavešteni pod kojim je brojem zavedana Vaša reklamacija.

Po prijemu reklamacionog zahteva bićete bez odlaganja , a u roku od 8 dana obavešteni u pisanom ili elektronskom obliku , o odluci o relamaciji. Ukoliko Vaša reklamacija bude prihvaćena ista će se rešiti u roku od 15 dana, od dana podnošenja reklamacije u skladu sa odlukom i predlogom navedenim u odluci reklmacije.

Ukoliko prihvaćenu reklamaciju iz objektivnih razloga ne možemo sprovesti u roku koji je dogovoren, obavestićemo Vas o prouženju roka iz razloga što nam je potrebna Vaša saglasnost radi produženja istog.

Nemogućnost da dostavite ambalažu robe, ne može biti uslov za rešavanje reklamacije niti razlog za odbijanje i otklanjanja nesaobraznosti reklamirane robe.

 • Za sve dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte putem mail-a.